lauantai 29. joulukuuta 2012

Kaikki on hyrskyn myrskyn...

Pakkausta, pakkausta ja vielä kerran pakkausta. Viime päivät ovat aamusta iltaan menneet ihan vaan tavaroiden kasaamisessa laatikoihin. Kun on asunut 8,5 vuotta samassa asunnossa, on kaappeihin päässyt kertymään turhan paljon tavaraa. Aika paljon on jopa tavaroita, joiden olemassaoloa ei edes muista. Tätäkö varten me käymme töissä, jotta voimme ostaa lisää tavaroita kaappeihin. Huoh...


Kaksiomme on vuokrattu yksiönä, joten tavaroiden pakkausta helpottaa se, että ne vain kannetaan makuuhuoneeseen. Alunperin harkitsimme varastotilan vuokraamista, mutta ainakin ns. kovan rahan varastotilat olisivat maksaneet lähemmäs 300 euroa, joten unohdimme sen vaihtoehdon jo alkuvaiheessa. Tutun kautta olisi saattanut tietysti löytyä joku kellari tai autotalli tavaroille edullisemmin.

Polkupyöräkin on näemmä joulukuussa vielä ulkona :D

Huomenna luovumme asunnosta eli "muutamme" ja menemme vanhemmilleni sohvalle punkkaamaan. Siitä seuraava yö eli uuden vuoden vietämme ystävien seurassa heidän mökillään ja pari seuraava yötä majailemme siskoni luona. Sitten se suuri seikkailu alkaa – lähellä ollaan jo.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti