sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Lähdetään kauas pois, sinne miss on lämmin...

Aloimme tosissamme bongailla lentojen hintoja elokuussa, noin 5 kuukautta ennen lähtöä. Katsoin lentoja kaikkiin Kaakkois-Aasian suurimpiin keskuksiin, Bangkok, Singapore ja Kuala Lumpur. Vuodenvaihde ei ollut edullisin ajankohta. Menolipun hinta nousi hieman muutamassa viikossa, lentolipun lopullinen hinta oli 670 e per nassu kaikkine kuluineen Helsinki-Lontoo-Hongkong-Bangkok. Lähes samaan hintaan olisi voinut löytyä meno-paluu, mutta en ole varma vielä mistä palaamme Suomeen tai palaammeko edes suoraan Suomeen.

Lontooseen menimme Finnairilla ja siitä jatkoimme hongkongilaisella yhtiöllä Cathay Pacific. Helsinki-Lontoo -lento oli hieman myöhässä ja jumiuduin turvatarkastukseen, kun yksi käsidesi oli unohtunut laukkuun. Ei siis ehditty edes kahveja nauttia Lontoossa, vaikka vaihtoaikaa oli alunperin kolmisen tuntia.

Cathay Pacificin kone oli erinomainen Lontoo-Hongkong -välillä. Isot väljät nahkapenkit ja jokaisessa penkissä oli oma viihdelaite. Kaikki juomat ja ruoat myös kuuluivat hintaan. Taisimme olla ainoat suomalaiset koko koneessa.



Hongkongiin saavuimme aikataulussa ja univaje alkoi olla jo melkoinen siinä kohtaa. Sai tehdä töitä pitääkseen silmät auki. Ihan kuin olis ollu puoli kiloa hiekkaa silmissä.

Aurinko nousee Hongkongissa, saari näytti mystisen kauniilta

Saavuimme Bangkokiin aikataulussa ja säädimme pitkän kaavan mukaan hotellille. Olelta ovelle oli matkantekoa kertynyt puolitoista vuorokautta. Etukäteen naureskelinkin, että me mennään nukkumaan Bangkokiin ja näin kävi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti