keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ko Phanganin eteläosa on party, party, party

Tulimme laivalla Ko Samuilta 15 km matkan pohjoiseen Ko Phanganille, laiva vei meidät Big Buddhan satamasta Phanganin eteläkärkeen Haad Rinin satamaan. Satamassa oli jo kärkkymässä taksikuskeja ja majoituksen tarjoajia. Koska meillä ei ollut majoitusta, tartuimme yhden tietämämme majapaikan ilmaiseen kyytiin hotellille. Saimme erittäin edullisesti majoituksen, mutta jouduimme ottamaan ajankohdasta kohtuen pidemmän pätkän.
Haad Rinin satamaa, venekyydin saavuttua
Haad Rin ja sen lähialueet ovat saaren parhaimmat paikat viettää kunnon bileitä. Saarella on kerran kuussa täydenkuun juhlat eli Full Moon Partyt, jonne parhaimmillaan saattaa tulla jopa 30 000 juhlijaa tanssimaan ja pitämään hauskaa rannalle. Saarella on myös muita juhlia, kuten Half Moon Partyt, Black Moon Partyt, Jungle Partyt sekä Rythm and Sands -bileet.

Esimerkiksi sillä viikolla, kuin olimme saarella, siellä oli viidet isommat bileet, sekä tietysti näiden lisäksi lukuisia pienempiä:
  • tiistaina Jungle Experience, dj soittaa underground housea ja teknoa, uv-valoja ja koristeita viidakon keskellä
  • torstaina Sramanoma Waterfall Party, dj soittaa minimal-teknoa ja tech house -musiikkia vesiputouksen lähellä 
  • sekä Rhythm and Sands, huippu-dj:t soittaa hulppean rantaresortin rannalla illasta aamuyöhän
  • perjantaina Jungle Experience
  • lauantaina Full Moon Partyt
Peten kanssa käytiin katsastamassa Rhythm and Sands
Haad Rinin keskustan kaupat ovat täynnä neonvärisiä biletoppeja, neonvärisiä UV-maalia vartalolle ja teemaan sopivia asusteita. Rannan luona joka kulmassa myydään bucket-juomia eli hiekkaleluämpäriä, jossa on esimerkiksi pikkupullo Saeng Somia (thai-viski, joka on oikeasti rommia), tölkki kolaa ja pullo energiajuomaa.
Oh, sooooo many neon colours!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti