sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hua Hin sopii shoppailijoille ja golfaajille


Vaikka Hua Hin on asukasmäärältään samaa kokoa kuin Cha-Am, on niillä eroa kuin yö ja päivä. Cha-Am ja pikkuinen väljä maalaiskylä ja Hua Hin on sähäkämpi turistelle palveluja tarjoava kaupunki.

Kuulimme suomea vain kaksi kertaa Cha-Amissa, mutta Hua Hinissä sitä kuulee koko ajan. Täällä keskustassa ei oikeastaan ole paikallisia, muuta kuin myymässä palveluja turisteille. Ja turisteja riittää! Hinnat ovat korkeammat ja turisteille huutelevat räätälit, taksikuskit ja tyttöbaarien tytöt. Oma suosikki on toistaiseksi aavistuksen enemmän Cha-Am, koska paikallista menoa näkee enemmän.
Montako laukkua laitetaan?
Hyvä puoli isommassa paikassa on tietysti paremmat valikoimat, mutta laatutavarassa vaatteet ja elektroniikka maksaa jo saman kuin Suomessa. Merkkikopioita taas löytyisi vaikka mitä - laukkujua, kenkiä, paitoja, aurinkolaseja, kelloja.
Yömarkkinoilla ei ehkä ole ihan aitoja laukkuja myynnissä :)
 Ranta on vaaleampaa ja hienompaa hiekkaa, kuin Cha-Amissa, mutta aivan tupaten täynnä ja aika pienen oloinen. Ainakin tässä lähellä ei ole hirveästi tilaa rantsutella, jos ei halua vuokrata aurinkotuolia. Pitää vielä tarkastaa, muuttuuko ranta etelämpänä. Osalla isoista resorttihotelleista taitaa olla omat rannat kauempana.

Turisteja, hevosia, leijakauppiasta, aurinkotuleja yhdessä sumpussa
Ihan hirveästi ei siis nähtävää meille, joten taidamme jatkaa taas parin päivän sisään matkaa etelämmäs Chumphonin kautta Siaminlahden saarille. Saamme myös matkaseuraa, ystävän ystävä saapui tänään Bangkokiin ja liittyy meidän matkaan. Kiva saada juttu- ja reissuseuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti